ФРОНТАЛЬНІ НАВАНТАЖУВАЧІ

Фермерське господарство, що динамічно розвивається, вимагає постійного оновлення будь-якої допоміжної техніки. Найважливіша якість для будь-якої технічної одиниці сьогодні – це універсальність. Чим більше різних операцій може виконувати машина, тим вищим буде її ККД. Важко уявити ефективну роботу на фермі без такої універсальної машини, як фронтальний навантажувач.

Фронтальний навантажувач на базі МТЗ - трактора з колісним шасі характеризується добрими параметрами прохідності. Цей вид спеціальної техніки відрізняється компактністю, маневреністю, універсальністю. Дана машина стає популярною через невисоку вартість, легкість в обслуговуванні та можливість зміни навісного обладнання.

Устаткування може успішно використовуватися для транспортувальних робіт на фермі, завантаження та розвантаження, зокрема, піску, кормів, добрив, вапна, гною, картоплі, буряків і навіть дерев. Проста та плавна заміна навісного обладнання, з якою впорається одна людина, забезпечує легку зміну призначення. Фронтальні навантажувачі можна оснащувати захватами для рулонів, захватами для колод, захватами для силосу, вилами для рулонів, вилами для гною та соломи, вилами для піддонів, нарізником силосу, грейферним ківшем, ковшем для торфу, відвалом для снігу. забезпечує високу універсальність машини, при цьому він ще й простий в управлінні, яке здійснюється за допомогою джойстика.

Навантажувач ідеально збалансований. Правильне розташування центру тяжкості впливає зниження амортизації трактора. Оптимально підібрані кути набирання та розвантаження дозволяють скоротити час роботи. Всі елементи пристрою перед фарбуванням підлягають знежиренню і піскоструминній обробці, що дозволяє забезпечити ефективний захист від корозії, і спеціальні самозмащувальні втулки, що характеризуються високою міцністю і стійкістю до стирання, збільшують його термін служби і надійність. Пристрої характеризуються міцною конструкцією, що гарантує надійну експлуатацію протягом багатьох років. Підвищена міцність досягається відповідною формою профілів стріли додатковим зміцненням у ній, що забезпечує кращу стабільність та жорсткість конструкції та кращим сортом сталі, що використовується для виготовлення його критичних елементів. Точність роботи фронтального навантажувача досягається індикатором вирівнювання навісного обладнання. І що важливо, фронтальний навантажувач вимагає мінімального технічного обслуговування, т.к. кожен болт оснащений точкою мастила.

Підсумовуючи, можна сказати, що на сьогоднішній день немає жодного навіть середнього фермерського господарства, яке б не використовувало фронтальні навантажувачі. Знаходять застосування ці машини й у сільське господарство, на тваринницьких фермах. І можна сміливо говорити, що ще дуже довго цим машинам не знайдеться гідної заміни, тим більше якщо враховувати, що їх технічний розвиток триває.

Схожі статті